Couturetechnieken

De cursus Couturetechnieken is opgezet voor mensen die wel graag alle kneepjes van het vak willen leren maar niet willen patroontekenen.

Via deze cursus leer je verschillende naaitechnieken voor onder andere broeken, rokken, jurken en blouses. Alle technieken die in de costumière-opleiding worden behandeld, komen ook in deze cursus aanbod.

Opbouw en kosten

Cursus: Je stroomt in de naailessen, maar houdt je alleen bezig met de losse naaitechnieken uit het boekje Naaitechnieken van Fifty Ways.

Kosten: Het boekje Naaitechnieken van Fifty Ways kost € 15,00. De stoffen en fournituren die nodig zijn schaf je zelf aan.

Lessen: de lessen worden op maandagavond (20.00-22.15), woensdagmiddag (14.45-17.00) en donderdagavond gegeven (20.000-22.15). Je volgt de lessen op je eigen niveau en tempo. Je volgt 2.15 uur les per week.
Je kunt ook inschrijven op een naai-vrijdag of een naai-zaterdag. Die zijn 1 x per maand. Kijk voor de data in ons rooster bij het kopje Home.

Lesgeld; Je betaalt per maand €65,00 of €66,00 (bij gebruik van een machine van de studio)  lesgeld aan de modevakschool. Dit is inclusief koffie en thee.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Het is raadzaam je eigen machine te gebruiken. Dat naait fijner. Bij gebruik van een machine van de studio betaal je een euro per les meer, dus €66,00.

Deze cursus kan alleen gevolgd worden bij een modevakschool.

stoffen 2 1280px