Online naailes Basis 1

Onze wereld is sinds de komst van Covid-19 aan het veranderen.

We gaan nu en straks minder graag naar buiten, maar we zijn nog steeds leergierig!
Fifty Ways heeft een online beginnerscursus naaien opgezet in twee delen: Basis 1 en Basis 2. Beide duren 6 maanden. De lessen worden online gegeven en ondersteund door een telefonisch spreekuur met eventuele videoverbinding. Deze twee beginnerscursussen worden uitgebreid met Basis 3 en 4. Aan het eind maak je colberts en mantels. We streven dus naar het leren naaien op hoog niveau.
Na Basis 1, 2, 3 en 4 ben je bijna klaar om het examen Modinette te doen!

Basis 1:
De lessen kosten net als de gewone lessen € 67,- per maand, je betaalt een maandelijkse bijdrage van € 10,- voor het verzenden van de patronen. Bij elkaar € 77,- x 6 maanden is € 462,-
Je krijgt daarvoor 13 tutorials, 12 patronen, een naaizaterdag gedurende de abonnementsperiode en natuurlijk begeleiding op afstand.
De link voor de tutorials zijn een half kalenderjaar geldig en worden daarna al gelang je lopende abonnement verlengd.

Fifty Ways werkt met deze opleiding toe naar een gecertificeerd examen. Dat examen is vrijwillig en hoef je natuurlijk niet te doen, maar wij willen graag goed onderwijs geven.
Ook met deze online-cursus ben je in goede handen.

Voor meer informatie mail je even met Kitty Witmond, hoofddocent bij Fifty Ways: fiftywaysstudio@online.nl

En dit vinden de cursisten van 2020 van Basis 1:

“De naailes online basis 1 kan ik heel erg aanbevelen. Ik heb de werkstukken (kledingstukken) met veel plezier gemaakt. De heldere uitleg over technieken en het aanpassen van patronen door Kitty in de tutorials geven een perfecte ondersteuning. Op naar basis 2 :)!”
Lettie (Huizen)

Begonnen in de corona tijd met de online naailessen van basis 1. Ik heb super veel geleerd, duidelijke uitleg en bij vragen kun je altijd terecht!”
Angelique (Sliedrecht)

“De online naaicursus van Fifty Ways was een succes met de heldere uitleg van Kitty. En altijd bereikbaar voor persoonlijke uitleg. Top!”
Els (Zwijndrecht)

“De online naailessen zijn een echte aanrader. Je leert op korte tijd heel veel naaitechnieken adhv tutorials. Hierin wordt op een duidelijke manier uitleg gegeven over zowel de stofkeuze, de patroonaanpassing als het stap voor stap naaien van je kledingstuk. Als beginnende naaister heb ik veel plezier beleefd aan deze online naailessen.”
Sabine (Laarne, België)

 

Dit zijn de modellen van de lessen:

Drie rokken: de rechte rok, de klokkende rok en de gerimpelde rok

 

De top in de vierde les:

Les 5 en 6: Twee broeken: de pasbroek ( en daar maken we later een fijne stretch huisbroek van) en de wijde broek met steekzakken

In les 7 maken we allerlei variatie s op de watervalhals:

 

Les 8: shirt met polosluiting en raglanmouw

 

Les 9: overgooier van demin met enkele paspelzakken

  

les 10: feestelijke jurk met kant en satijnen biezen

 

Les 11: Blouse met blinde sluiting en paspelzakje

Les 12: Overhemdblouse met kraag met vaste staander, mouwsplit met manchet en losse knoopbies, werken met ruit