Wil je leren hoe je een jasje maakt zoals een kleermaker doet? Bij Fifty Ways geven we je les in kleermakerstechnieken. Je leert een patroon van een jasje tekenen, een toile (proefmodel) maken en aanpassen, en daarna zet je het jasje op de juiste manier in elkaar. Daarbij wordt uitgebreid aandacht besteed aan het inzetten van de zakken, de kraag met revers en de voering. Je leert de revers en kraag te pikeren, het aanzetten van negband en op de juiste manier de delen te plakken. Er zit veel handwerk in deze cursus. Je werkt aan het leren van ambachtelijke technieken. Houd er rekening mee dat een jasje op deze manier maken veel tijd kost, maar daarna kan je ook echt wat!

Je kunt de lessen in de gewone naailes en patroontekenles volgen. Je krijgt je eigen programma en lesmateriaal, stof en fournituren moet je zelf kopen.
De cursus kost €69,00 per maand voor 4 lessen van 2 uur en 15 minuten, exclusief de materialen. De cursus duurt de tijd die jij nodig hebt.
Je kunt ook inschrijven op de naai-zaterdag. Je hebt dan een hele dag les. Kijk voor de data bij ons rooster onder het kopje Home.

Kijk voor alle informatie over je abonnement en de opleidingen op Home>voorwaarden inschrijving en Home>informatie opleidingen