Wij van Fifty Ways

DSC_0947 kl

Fifty Ways is een veelzijdige modestudio met fotografie, mode en kleding maken en patroontekenen. Daarnaast kun je ontwerplessen, kostuumgeschiedenis en computerlessen volgen. Er is een ruim aanbod van workshops mbt handwerktechnieken en het maken van leuke modeaccessoires.

Fifty Ways heeft een eigen YouTube-kanaal: fiftywasstudio, waar je alle tutorials kunt volgen. Die staan overigens ook op deze website.

Fifty Ways is lid van het LPM (Landelijk Platform voor Modevakonderwijs) en van de BMA, branchevereniging Mode Ambachten. Kijk voor meer informatie op www.landelijkplatformmodevakonderwijs.nl en www.modeambachten.nl.

 

 

LPMCRKBO_Docentlogo bma

Docenten:
Kitty Witmond – van der Voort
Diploma’s costumière, coupeuse en lerares dames- en kinderkleding van de Landelijke Stichting Modevakscholen, Danckaerts-diploma coupeuse I en II, Danckaerts-diploma Jongens- en Herenkleding, tweede graad docent Textiele Werkvormen, derde graad docent Tekenen, Detex Textielbrevet, Pabo-diploma en diploma schoolleidersopleiding.

Kitty werkte bij het zelfmaakmodeblad Marion als coördinator. Heeft na de opheffing van Marion 21 jaar in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht, intern begeleider en als directeur om vervolgens in 2011 Fifty Ways te starten.

Kitty Witmond – van der Voort heeft een registratie bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)

Eef Hietbrink
Costumière-diploma en volgt op dit moment de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) Mode.

Tineke Vos
Costumière, coupeuse en lerares dames- en kinderkleding. Tineke heeft een docent-registratie bij het CRKBO.